ANTALYA / MURATPAŞA - Tez-Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

6-10 Mayıs Trafik Haftası etkinlikeleri kapsamında, Antalya Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz 9. sınıf öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili eğitim verilmiştir.

Nis

Kitap günü etkinliğinde Kütüphane Kulübü  öğretmenleri H.Ebru Kırıkçı ve Hale Karakoç rehberliğinde 9/C ve 9/A sınıflarıyla okul bahçemizde kitap okuduk ve kitaplar üzerine sohbet ettik.

Nis

İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi, bağımsızlığımızı ve egemenliğimizi bize armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor;Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Nis

‘’BEN  HER  YERDE  VARIM   PROJESİ ‘’KAPSAMINDAKİ OKUL  ETKİNLİKLERİMİZ NİSAN AYI İTİBARİYLE BAŞLIYOR….