ANTALYA / MURATPAŞA - Tez-Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi, bağımsızlığımızı ve egemenliğimizi bize armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor;Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Nis

TEZ TUR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ONUR KURULU ÖĞRENCİLERİ RAMAZAN KOLİSİ HAZIRLADI

Nis

‘’BEN  HER  YERDE  VARIM   PROJESİ ‘’KAPSAMINDAKİ OKUL  ETKİNLİKLERİMİZ NİSAN AYI İTİBARİYLE BAŞLIYOR….

Mrt

BEKLEMELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE .

OKULUMUZ TEZ TUR MESLEKI VE TEKNİK ANADOLU LISESI BEKLEMELI ÖGRENCILERIMIZIN NISAN DÖNEMI SORUMLULUK SINAVI ICIN 29.03.2024 CUMA GÜNÜ MESAI BITIMINE KADAR GİRECEKLERİ SORUMLU OLDUGU DERSLERI BELIRTEN DILEKCEYI OKUL IDARESINE VERMELERI GEREKMEKTEDIR. DILEKCE VERMEYENLER SINAVA GIREMEYECEKLERDIR.

Mrt

19.03.2024 tarihinde "Mezunlarımız Öğrencilerimizle Buluşuyor" etkinliği Derya Alkan ve Gönül Uyar tarafından gerçekleştirilmiştir. Kariyer gelişimlerini deneyimleriyle paylaşan mezunlarımız İbrahim Ersin, Mustafa Tombak, Derya Şatır, Edip Ersin, Ali Alaylı ve Zafer Karakulak'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Programı kapsamında görevli öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan programa  öğretmen, öğrencilerimiz ve 18-24  Mart Yaşlılar haftası sebebiyle değerler kulübü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenledikleri etkinlik icin okulumuza davet edilen Karpuz Kaldıran huzurevi sakinleri de programımıza katılmışlardır.

Mrt

Büyük Türk milleti,  ecdadından ve tarihinden aldığı güçle yeni destanlar yazmaya her zaman hazır bir millettir. İstiklal ve istikbal mücadelesini tarihin her döneminde verip, "Çanakkale Geçilmez" diyerek şanlı mazisine kahramanlık destanları yazdıran bir millete mensup olmanın onurunu yaşıyor, Çanakkale Zaferi'nden ilham almaya devam ediyoruz.

Çanakkale'ye vatanı kurtarmak için gidenler, dönmeyi değil vatan uğruna ölmeyi seçtiler. Yedi düvele karşı aynı ruh, aynı inanç ve aynı imanla çarpışarak Türk ordusunun kahramanca şahlanışını gösterdiler.

Tarihin her döneminde vatan topraklarını korumak ve kollamak için önüne konan engelleri aşan bu milletin cesareti ve kararlılığı sayesinde, huzur, güven, birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız bu toprakları canımız pahasına korumaya devam edecek ve 109 yıl önceki bağımsızlık ruhunu aynı kararlılık, aynı azimle ilelebet yaşatacağız.

Tarihin akışını değiştiren büyük destanın, 109. yılını büyük bir gurur ve kıvançla kutlarken bu cennet vatanı bizlere emanet eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.