ANTALYA / MURATPAŞA - Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ermenek Mah. Andızlı Sk. No12 Muratpaşa/Antalya
Vizyon
Çevresindeki değişim ve gelişimi algılayıp yorumlayabilen , evrensel ve etik değerlere sahip, teori, https://okulwebyonetim.meb.gov.tr/mebpanel/anasayfa_olustur.php?hostname=tezturotml&CHK=69b061c7c95d69b5a78636f078f3e75f6dcb03c0uygulama ve teknoloji ile bütünleşmiş, girişimci, araştırmacı, toplumsal sorumluluk sahibi turizmciler yetiştirerek alanında lider ve örnek okul olmak.
Misyon
Evrensel değerler ışığında bilim , teknoloji ve sanat birikiminden yararlanarak ülke turizminin geleceği için sektöre ulusal ve uluslar arası alanda katkıda bulunmaya hazır, temel bilgi ve beceri, araştırma teknikleri ile donatılmış, sektörde aranan üstün nitelikli mezunlar yetiştirmek.
Başarılar
Expo Center Fuar alanında yapılan Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarın’da Şefler Birliğinin düzenlemiş olduğu IV.Uluslar Arası Altın Kep Aşcılar yarışmasında okulumuz; -20 Ocak 2012 Tarihinde Turizm Otelcilik Okulları Arasında 2.lik 2-4 şubat 2012 tarihinde Expo Center’da içecek ihtisas fuarı kapsamında düzenlenen Yaratıcı Barmenler yarışması Hijyen kategorisinde 1.lik Expo Center Fuar alanında yapılan Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarın’da Şefler Birliğinin düzenlemiş olduğu V.Uluslar Arası Altın Kep Aşcılar yarışmasında -23 Ocak 2013 Tarihinde Genç Aşçılar ( bireysel ) 4.lük -24 Ocak 2013 Tarihinde Turizim Otelcilik Okulları Türkiye 2.´liği 4.´lüğü İstanbul uluslar arası gastronomi fuarında lise bazında bireysel ana yemek tabağı kategorisinde Türkiye 3.lüğü
Rehber Öğretmen :
Derslik :22<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08.00-15.50
KLİMA
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Şehir İçi Dolmuş ve Otobüslerle Sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Antalya Ermenek Mahallesindeki, Havalimanını Kundu´ya Bağlayan Turizm Yolunun kenarında yer almaktadır. Okulumuz Çevresindeki yollar geniş ve düzenlidir, ışıklandırma ve trafik sinyalizasyonu uygundur. Okulumuz Antalya merkeze biraz uzak olmasına rağmen, ulaşım açısından bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Öğrencilerimiz servislerle ya da belediyeye ait dolmuşlarla okula kolaylıkla ulaşabilmektedir.
İl Merkezine 15 Km, İlçe Merkezine 15 Km.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu