ANTALYA / MURATPAŞA - Tez-Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

15-22 Nisan 2024 tarihleri arası Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine Okul duvar panosu hazırlattırılmış, bilgisayar atölyesinde görevli öğrencilerle video ve broşür uygulaması yapılmış ve  hazırlanan video ve broşürler sınıflarda akıllı tahtalarda gösterilerek Antalya ili hakkında okulumuz öğrencilerine bilgilendirme yapılmıştır

May

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında gerçekleştirilen 14 Mayıs 2024 tarihli Antalya Arkeoloji Müzesi gezimiz

May

29 Nisan-1Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşen gezimizde  Çanakkale Şehitliğini,Efes Antik Kentini, Matematik Köyünü ve İzmir kent merkezini ziyaret ettik.

Söz konusu gezi, Okulumuz Müdür Yardımcısı Veli Özdemir, Tarih öğretmenlerimiz Belgin Şahin, R.Murat Şahin ve Rusça öğretmenimiz Fadime Bitgi Kıroğlu eşliğinde gerçekleşmiştir

May

6-10 Mayıs Trafik Haftası etkinlikeleri kapsamında, Antalya Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz 9. sınıf öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili eğitim verilmiştir.

Nis

Kitap günü etkinliğinde Kütüphane Kulübü  öğretmenleri H.Ebru Kırıkçı ve Hale Karakoç rehberliğinde 9/C ve 9/A sınıflarıyla okul bahçemizde kitap okuduk ve kitaplar üzerine sohbet ettik.

Nis

İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi, bağımsızlığımızı ve egemenliğimizi bize armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor;Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Nis

‘’BEN  HER  YERDE  VARIM   PROJESİ ‘’KAPSAMINDAKİ OKUL  ETKİNLİKLERİMİZ NİSAN AYI İTİBARİYLE BAŞLIYOR….